Régi számítógépes játékokból valódi játékok

A gyerekeimet elnézve, sokszor visszasírom az én gyermekkorom számítógépes játékait. Emlékszem, hogy mennyire élveztük, és milyen hosszan lekötött bennünket egy Forma 1-es futamot még kezdetlegesen imitáló program, vagy hogy mekkora pasziánsz csatákat vívtunk, és akkor még a számítógépes motoros versenyekről meg sem emlékeztem!

Felnőttként lassan 25 éve motorozom, és az első dolog, amit megtanultam a motorokról, az volt, hogy kényes jószágok, és ennek megfelelően kell bánni velük. Szerencsémre hamar rátaláltam a www.motortire.hu-ra, ahonnan folyamatosan beszerzem a motorgumikat. Ez a gumikereskedés egyedülálló webes felülettel rendelkezik, mellyel még az internetes rendelésekben járatlanok is könnyedén rendelhetnek. A kínálatukban pedig megtalálhatók a legmenőbb gumigyártók, úgymint a Dunlop, a Pirelli, a Continental, a Bridgestone és a Michelin.

A webes felület egy egészen egyedülálló “Motorgumi kereső”-vel rendelkezik. Az űrlap kitöltésével azonnal képbe kerülhetünk ugyanis arról, hogy pontosan milyen gumik közül választhatunk ahhoz, hogy a motorunk és mi is jól érezzük magunkat.

A megrendelések után a motortire csapata gyorsan összeállítja a csomagunkat, ami egy-két napon belül meg is érkezik hozzánk.

A professzionális csapat gondolt a kevésbé professzionális motorosokra is – nevesítve azokra, akik nem tudnak motorgumit cserélni. Számukra külön egyeztetés alapján beszerelik az abroncsokat. A motorgumikra egyébként 12 havi, a beszerelésre pedig 6 havi garanciát vállalnak.

A www.motortire.hu oldalon megtalálható az Árukereső.hu “Megbízható bolt” matricája is, ami egy igazán megtisztelő jelzés, mindamellett biztosítja a vevőket arról, hogy a lehető legjobb helyen járnak.