Olasz táska ajándékba születésnapra

A mai napig meglepődök azon, hogy az én kis babázós kislányom mennyire ráfüggött a számítógépes játékokra. Egyrészt kicsit mindig aggodalommal töltött el, hogy ilyen sok időt tölt a játékok világában, viszont arra jöttem rá, hogy nagyon sok készséget szerzett ezáltal, illetve sokkal jobban kirajzolódott előtte, hogy mivel is szeretne foglalkozni, nem véletlenül nézzük a műszaki iskolákat a továbbtanuláskor.

De szerencsére vagy sem, nem csak a számítógépek világa érdekli. A csajosabb témák is megmaradtak nála, így már meg is kaptam, hogy az ő szülinapi kívánsága egy olasz táska. Azt mondta, hogy lepjük meg, úgy is ismerjük a stílusát, neki csak annyi kívánsága van, hogy olasz táskát nézzünk.

Én már jó ideje a táskáimat az Anna táska weboldalról szoktam rendelni, ahol több neves márka is megtalálható a kínálatban, és a táskák mellett pénztárcákat, neszesszereket és öveket is lehet rendelni. Ők elég nagy olasz táska kínálattal rendelkeznek, így nem is volt kérdéses számomra, hogy a születésnapi ajándékot is tőlük fogom beszerezni.

A kínálatban szerepel borítéktáska, kézitáska, testtáska, hátitáska és válltáska is. Én most igyekeztem türtőztetni magamat és csak a hátitáskákat néztem át, ami egyébként elég nehéz, annyi szuper jó táska van mindig náluk. De most a hátitáskákról szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek.

Azon kívül, hogy említettem, hogy minőségi táskákat kínálnak a weboldalukon nagy előnynek tartom a bőséges kínálatot, valamint azt, hogy könnyedén, színekre is lehet szűrni a listát. Ennek köszönhetően gyorsan meg lehet találni az ízlésünknek megfelelő táskát, illetve ebben az esetben a lányom ízlésének megfelelőt. Így nem kell átnézni több oldalnyi táskát, hanem egyszerűen le lehet szűrni az adott szín szerint a táskákat. Én a bordó és piros táskákat, valamint a barna táskákat néztem át. Ez az a színvilág, ami leginkább a számításba jöhet most, de egyébként sok más színű táska is megtalálható a webshopban. Szerencsére ezekből a színekből is több rendelkezésre állt, így volt miből válogatni, és végül meg is lett az az olasz táska, amit ajándékba fogunk szánni.

A kiszemelt olasz női táskán 30 százalék kedvezmény volt, így azonnal meg is ragadtam az alkalmat és megrendeltem, ez így most nagyon megéri, örülök neki, hogy ilyen jó áron sikerült megoldani a szülinapi ajándékozást.

Egy bordó színű olasz táskára esett a választásom, ahogy mondtam, ez egy háti táska, kívül-belül bőrből készült. Mivel nagyon jó minőségű táskáról van szó, biztos, hogy hosszú évekig fogja bírni a strapát. Bár igaz, hogy az ilyen táskák nem kétezer forintba kerülnek, viszont olyan minőségben készülnek, hogy sokkal inkább megéri őket választani, mint egy olcsó táskát.

A kiszemelt táskának van egy nagy rekesze, és rendelkezik kisebb zsebekkel is, amibe a kisebb dolgokat is el lehet pakolni, valamint csatos megoldással zárja el a kíváncsiskodó tekintetektől a tartalmat, amit én nagyon biztonságosnak tartok, az ilyen típusú csatok kikapcsolása nem olyan egyszerű, így biztos, hogy nem férnek illetéktelen személyek a táskánk tartalmához.

Mivel már egy ideje tag vagyok, így a regisztrációm miatt részt veszek a hűségprogramban is, amibe egyébként bárki be tud csatlakozni egy egyszerű regisztrációs folyamatot követően. Ezzel az ajándékba szánt táskával is sikerült vásárlás után járó pontokat gyűjteni, amit bármikor levásárolhatok majd a következő vásárlás alkalmával, amiről azt feltételezem, hogy hamarosan bekövetkezik.