Nem játék a lengéscsillapító és az autószerviz!

A számítógépes játékok világába tulajdonképpen már pici gyerekként belecsöppentem, amikor apukámat figyeltem, hogyan ül a régi, nagy monitor előtt, miközben pixelekből valamelyest kirajzolódó figurákkal megy egy pályán és küzd a rá leselkedő veszélyekkel, megvív az akadályokkal. Aki a kilencvenes években született és/vagy nőtt fel, annak talán hasonló élménye van, mint nekem – amely családoknak lehetősége nyílt számítógépet, internetet használni, szépen lassan felfedezhették a számítógépes játékokat is. Vagy gondoljunk csak a pasziánszra, aknakeresőre, később a flipperre! Milyen ikonikusak, nem igaz? Manapság pedig már komplett világok elevenednek meg, és ott a VR technológia is, ami egészen új lehetőségeket hozott az iparba, bár nem történt akkora robbanás vele kapcsolatban, mint ahogyan azt a kezdetben megjósolták – nem vált nagy tömegek számára elérhetővé.

Szoktam ám azon gondolkozni, mennyire lennék máshogy bekötve úgymond, ha a technológiai fejlődés egy másik szakaszába születek, és szinte biztos vagyok benne, hogy nagy különbségek lennének. Elhűlök azon, amikor a néhány éves unokahúgom profibban kezel egy tabletet, mint én, vagy egyből megtalálja az okostévén a szükséges appot…

lengéscsillapító

Az én nagy “szerelmeim” egyébként az autók, és immáron öt éve büszke autótulajdonos is vagyok. Természetesen nagyon fontos számomra, hogy ha ki is adom a kezeim közül, akkor megbízható csapat gondoskodjon a járgányról, ezért sokáig kerestem az igényeimnek maximálisan megfelelő autószervizt. Örömmel jelentem, hogy sikerült megtalálnom – ezért most meg is osztom veletek, hátha ti is épp keresésben vagytok. Főleg Pest megyeieknek és budapestieknek lehet érdekes ez az információ, de ha nem a környéken élsz, akkor is érdemes lehet továbbolvasnod, hátha akad valami számodra is érdekes információ.

Az autó alapos átvizsgálásának egyik fontos eleme a lengéscsillapító szakszerű bemérése. A lengéscsillapító így nálam kifejezetten fókuszban volt, és ez alapján is kerestem a szervizt, ahol ez nagyon jó áron van. A Méta szervizt úgy találtam meg, hogy a környéken található szervizek után kezdtem el nézelődni online, és a keresőlistámban előkelő helyen szerepelt. Úgy gondoltam, nincs vesztenivalóm, rákattintottam az oldalukra – és milyen jól tettem! Eleve azt nagyon bírom bennük, hogy teljesen transzparensek, ugyanis nem csak a szolgáltatásaikat, hanem azok árazását is feltüntetik a honlapon, ami szerintem nagyon korrekt hozzáállás! Persze van olyan szolgáltatás, ahol konkrét árat nem tudnak írni, hanem csak annyit, hogy mennyitől indul, de nyilván egy szervizelés, javítás esetén nem lehet minden munka esetén pontosan kalkulálni, kiindulási pontnak pedig ez is több, mint szuper. Szóval az árlista volt az, ahova nagyjából másodjára kattintottam a site-on belül, és el is könyveltem magamban, hogy árakban nagyon jók, na de milyenek lehetnek a gyakorlatban? Még a galériát is megnéztem a weboldalon belül, egy csomó fotójuk van ugyanis a szervizről, tök izgalmas szerintem egy ilyenbe betekintést nyerni. Minden más fontos információt is megtalálhatunk a honlapon, szóval érdemes szétnézni.

Kapcsolatfelvételt követően elérkezett a személyes találkozás ideje, ott dőlt el bennem, hogy szívesen rájuk bízom az autómat, mert abszolút jó benyomást tettek rám, még a lengéscsillapító is témába került a srácokkal. Megbeszéltük, mikorra tudják vállalni a melót, és hogy mikor tudok visszajönni az autóért. Nagyon örültem, mert nem kellett hetekre bent hagynom. Mondanom sem kell, hogy átvételkor mindennel nagyon elégedett voltam, ráadásul a pénztárcám is jól járt ezzel a deal-lel, nem ment rá a fél vagyonom a szervizre. Azóta már több ismerősömnek, barátomnak is ajánlottam a Méta autószervizt, és ők is csak pozitív tapasztalatokról tudtak beszámolni. Ha szeretnéd az autódat biztos kezekben tudni, én a helyedben nem haboznék, és legközelebb tennék egy próbát a Méta autószervizzel.