Egyéni vállalkozók is igénybe vehetik a székhelyszolgáltatást

Amikor a székhely bérlés témájáról beszélgettünk a barátaimmal, akikkel online is játszink, többen is a szekhelyszolgaltatas.24-hu-t ajánlották.

A székhelyszolgáltatással kapcsolatban nekem is sokféle elképzelésem volt, persze nagyjából tudtam, hogy miről van szó, de azért voltak homályos foltok. Maga a szolgáltatás teljesen törvényes egyébként és szerintem egyéni vállalkozóknak is érdemes megfontolni.

Azt jelenti, ami a nevében is benne van, hogy az adott cég szolgáltat székhelyet a vállalkozásunk számára. Ez egyszerűnek hangzik, azonban nagyon sok mindent takar. Először is azt, hogy ide érkeznek a hivatalos levelek is. Ezeket pedig postai meghatalmazással át is veszik és beszkennelik, elektronikusan iktatják és 24 órán belül pedig megkapjuk mi is e-mailben. Ez csak a maximum határidő, jellemzően 1-2 órán belül, az átvétel után már az elektronikus postaládánkban landol a levél. Ez szerintem azért jó, mert így nem tűnnek el a levelek és ha például valamilyen határidőre hívják fel a figyelmünket egy ilyen levélben, akkor nem fogunk lemaradni róla.

A székhely bérlés azért is jó az egyéni vállalkozóknak, mert így nagyon sok teher lekerül a vállukról és mindehhez nem kell külön irodát bérelni, alkalmazottat fizetni és így tovább. Ráadásul ezzel a költségek is minimalizálhatók, érdemes tehát megnézni, hogy mit is kínál a szekhelyszolgaltatas24.hu.

Először is több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a székhelyszolgáltatás területén, a rutin mellett pedig számos elégedett ügyfél is bizonyítja a szolgáltatás minőségét. Budapesten több helyszínen és az iparűzési adó mentes Újlengyelben is van lehetőség székhelyet választani. Ez utóbbit érdemes alaposan átgondolni, hisz sok esetben az iparűzési adó igen magas költségekkel jár, ha tehát ezt el tudjuk kerülni, ha nullára tudjuk csökkenteni kis anyagi ráfordítás mellett, akkor érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

A székhely bérlés azért is előnyös, mert így az időnk is több lesz és nem kell olyan dolgokra energiát pazarolni, amire nem szeretnénk. Ráadásul ennek tényleg valóban nagyon alacsony a költsége. Törvényes és biztonságos szolgáltatásról van szó.

Gondolhatnánk, hogy ez csak a gazdaság társaságok számára van létrehozva. Ez azonban nem igaz. Az egyéni vállalkozások is sokat tudnak profitálni ebből. Ráadásul ők talán többet is. Hisz nem kell alkalmazottat fizetni. A saját idejét is meg tudja spórolni a vállalkozó, ha nem kell még a hosszú nap után a postán sorban állnia a hivatalos levelekért.

Nagyon sok előnye van tehát egy ilyen szolgáltatásnak, érdemes alaposan utánaolvasni, hogy mit is kínál a szekhelyszolgaltatas24.hu. Ebbe a témába is bele lehet ám lendülni, és ha biztosak akarunk lenni abban, hogy jó cégre bíztuk magunkat, akkor a szekhelyszolgaltatas24.hu lesz a legjobb választás. Hosszú évek óta a piacon vannak és kiváló minősítéssel rendelkeznek. Biztos sokan hallottak már a cégtemetőkről, ez ellen küzdenek az olyan becsületes, tisztességes szolgáltatók is, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu.

Az online játékok témájától hamar ide lyukadtunk. Ami nem is baj, mert az élet nem csak játék, hanem munka is. És ha már munka, akkor nyilván mindenki keresi a lehetőségeket, hogy könnyebben boldoguljon.

A székhely bérlés pedig pontosan egy ilyen lehetőség, megbízható, törvényes dolog, amivel egyszerűbbé válik az élet.