Amíg a fiúk játszanak, én addig a Prevenció Patikából rendelek

Ki mire használja a számítógépet, ugye. Ez lehet, hogy generációs különbség is, de az öcséim imádnak számítógépes játékokat játszani, én pedig egy korai gyerek vagyok hozzájuk képest, és inkább a praktikus dolgok miatt használom a mobilomat és a gépemet is. Nem mondom azért, hogy nem nyűgöznek le egyáltalán ezek a virtuális világok, amikben el tudnak veszni, sőt néhányuk már olyan nekem, mint egy-egy film, olyan komplex képi világuk és történetük tud lenni ezeknek a játékoknak… Ajánlom a sok fanyalgónak, akik szerint a mai fiatalok szörnyűek és csak felesleges időtöltés az, amikor a gép előtt vannak, hogy legalább nézőként, külső szemlélőként kapcsolódjon be egy ilyen játékfolyamba, érdekes tapasztalás lesz. Persze játék és játék között is van különbség, de az biztos, hogy attól, hogy én nem rajongok különösebben ezekért a dolgokért, még ha gyerekem lesz, nem fogom tiltani őt tőlük.

A szüleim szigorúan szabályozzák, naponta mennyi időt tölthetnek játékkal az öcséim, és szerintem ez jó taktika. Mivel tanulok, még én is otthon élek, ezért ha úgy van, nem szólok rájuk, de elcsábítom őket valami még jobb programra – szeretem őket kimozdítani a szobájukból, és általában egy jó mozira vagy gyorséttermezésre nem mondanak nemet. Néha belegondolok, hogy pár év múlva már iszogatni is vihetem majd őket, bár tuti leráznak majd, ha lányok is lesznek a dologban meg gáz leszek a haverok előtt – szoktam is ezen mosolyogni magamban néha, hogy lehet, addig jó, amíg a gép előtt ülnek és legalább látjuk őket mindennap… Nem is olyan rossz a számítógépes játékok és konzolok világa, ha ilyen szempontból nézzük.

Mint már említettem, én teljesen másra használom a netet, a gépet úgy alapból, mint a fiúk, ugyanis inkább az online rendelésben élem ki magam. No de nem mindenféle butaságot rendelek, hanem hasznos dolgokat, amiket amúgy is megvennénk, de így legalább nem kell értük szaladgálni, és jellemzően sokkal jobb áron is fogom ki őket, mintha bemennék egy fizikai üzletbe és ott vásárolnék – azaz egy hagyományos patikában, ugyanis most egy online gyógyszertárról lesz szó. Azért is szeretném nektek bemutatni, mert nekem csak jó tapasztalataim vannak az oldalról és kicsit sem bánom, hogy átszoktam a netes rendelésre a Prevenció Patika webáruházának köszönhetően, ami a https://prevenciopatika.hu linken érhető el. Míg korábban az alapvető vírusos időszakokban is frusztrált, hogy patikába kell menni, erre pedig a vírushelyzet csak külön rátett, most szorongás nélkül rakosgatom be a dolgokat a virtuális kosaramba a kanapé kényelméből, a rendelésemet pedig néhány munkanapon belül ki is szállítják az általam megadott címre. Ez lehet a lakcímünk, munkahelyi címünk is, de lehetőségünk van az ország több száz GLS csomagpontja közül kiválasztani valamelyiket, és ott átvenni a megvásárolt termékeket. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen kényelmes ez az egész, ugyanis a fizetés is nagyon egyszerű a webáruházban. Itt is több opció közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb megoldást. Nekem az a legegyszerűbb és az vált be a legjobban, ha online fizetek – ez kétféleképpen történhet, az OTP Bank SimplePay rendszerén, valamint a CIB Bank felületén keresztül. Elérhető még az előre utalásos, valamint az utánvétes opció (azaz az átvételkor történő fizetés), valamint a megjelölt termékeknél egészségpénztári számla terhére is tudunk vásárolni. Én azért szeretem, és azért tudom ajánlani a https://prevenciopatika.hu oldalon belül a bankkártyás fizetést, mert az a leggyorsabb megoldás, és mivel a rendeléssel egy időben a fizetés is teljesül, hamarabb el tud indulni a csomag összekészítésének folyamata, így a kiszállítás is.

Ha már régóta fontolgatod, hogy megkönnyíted a mindennapjaidat és a legalapvetőbb gyógykészítményeket – amelyek minden háztartásban jól jönnek -, valamint az immunrendszer védelméhez nagy segítséget nyújtó étrendkiegészítőket végre online szerzed be, akkor nem tudok neked megbízhatóbb netes patikát javasolni a Prevenció Patikánál! Ha szeretnél igazán jó árajánlatokkal találkozni, időt és pénzt spórolni, akkor tökéletes választás a https://prevenciopatika.hu! Kedveskedj akár családtagjaidnak azzal, hogy összebeszéltek és együtt rendeltek, ugyanis egy bizonyos összeghatár felett a kiszállítás nem kerül semmibe. Ha pedig szeretnéd, hogy minden rendelésed mellé ingyenes szállítás járjon, ezen felül érdekelnek az exkluzív szakmai cikkek, kedvezmények, és szeretnél egy megbízható és profi szakmai – egészségügyi – teamtől kérdezni, akkor neked találták ki a Prevenció Prémium Klubot! Ez egy olyan szolgáltatás, azaz inkább program, ami egy nagyon kedvező havidíj ellenében bárki előtt nyitva áll, és mivel kifejezetten sokat lehet vele spórolni, abszolút megéri és visszahozza az árát.

A Prevenció Patika online felületén belül egy blog is helyet kapott, ahol az egészségtudatos és érdeklődő vásárlók, látogatók izgalmas olvasnivalót találhatnak maguknak. Az oldalon belül számos olyan preventív tanácsot is megtalálhatunk, amelyet mindenkinek érdemes megfogadnia, ugyanakkor szezonálisan, és kifejezetten bizonyos betegségek és kórképek esetén hasznosnak bizonyuló cikkekkel is egyaránt találkozhatunk. A Prevenció Patikáról így összességében elmondható, hogy nem csak a kiváló online árajánlatok miatt érdemes megjegyezni a nevét, hanem a tájékoztató és ismeretterjesztő jellegű tartalmai miatt is.

Számomra mindig akad épp valami, amit érdemes beszereznem, ez most, a minap sem volt másképp. A csomagajánlatok között – azaz a mennyiségi kedvezményes termékeknél – is megtaláltam a nekem valót, így elégedetten adtam le a rendelést. Holnap már meg is fog érkezni a rendelésem, aminek nagyon örülök. A szállítás mindig ilyen gyors, sosem volt még rá panaszom – így bátran ajánlom mindenkinek a Prevenciót, főleg így télen, amikor még jobban érdemes ügyelnünk az egészségünkre.