A számítógépen túl is létezik víszerelő budapest városában!

Néha ki kell lépnünk a számítógépes játékok világából ahhoz, hogy észrevegyünk a körülöttünk rejlő lehetőségeket. Én nagyon szeretek néhány számítógépes játékot, sőt néha még a telefonomon is órákat tudok játszani. Azonban sosem felejtek el tisztán gondolkodni és józanon mérlegelni a környezetemet. A minap például teljes káosz volt otthon a lakásban és egy nagyon masszív csőtörésnek lettünk áldozatai a párommal. Nem estem pánikba, telefonfüggő adottságomat kihasználva felleltem a környék legjobb víszerelő budapest szolgáltatását. Ez nem volt más, mint a vizgazfutesszerelo24.hu. A szolgáltatásaikkal 100%-ban meg voltunk elégedve olyannyira, hogy már azóta több ismerősömnek is elújságoltam a csoda hírt. Érdekel Téged a történet? Ne habozz tovább olvasni!

MInt utólag kiderült, a csöveink elég régiek voltak és az egyik ennek folytán megrepedt. Utólag már nem is olyan nagy meglepetés ez a számunkra, azonban akkor elég váratlanul ért. Azonnali pánikhelyzet uralkodott el, hiszen Budapesten a vízszerelő nem egy-két perc alatt ér ki, hanem több órába telik nekik a kiszállás. Nagyon jól jártunk azonban ezzel a király oldallal, hiszen az adott probléma szakemberei 24 órás ügyeletben vannak. Ez azt jelenti, hogy SOS helyzet esetén 1 órán belül kiérnek a helyszínre. Mi pedig éppen áztattuk el a teljes alsó szomszédságunkat, úgyhogy ez mindenképpen egy elég erős pozitívum volt a számunkra. Nem is haboztunk sokat, felhívtuk őket. Szinte azonnal felvették a telefont és meghallgatták a problémánkat. Nagyon megértőek voltak és kedvesek, biztosítottak arról, hogy a lehető leggyorsabban kiérnek majd hozzánk. Szerencsére így is lett.

A víszerelő budapest városán belül akár 1 óra alatt kiér!

Nagyon meglepődtünk, amikor valóban csengetett a szuper szaki egy óra múlva az ajtónkon. Lehet, hogy még egy órába se telt a kiszállás, már nem nagyon emlékszem. Arra viszont igen, hogy rendkívül nagy körültekintéssel vizsgálta meg a lakást. Minden lehetőséget mérlegelt és megnyugtatott, hogy nem kell majd lebontani az egész házat, nagyon modern eszközük van a csőtörés bemérésére. Ugyanis tudni kell azt a csőtörésről, hogy hiába nedvedzik a fal vagy a plafon az egyik oldalon, az sajnos egyáltalán nem jelzi a repedés valós helyét. Nagyon sok mikro-repedés van a falban, amelyeken végig tudnak futni ezek a vízcseppecskék. Így azonban teljes misztikum övezi a valós repedés kilétét. Ha nem lenne ennek a szuper csapatnak egy nagyon menő csatornakamerája, akkor lehet, hogy az egész lakást újra kellett volna húznia egy kőművesnek.

Legnagyobb örömünkre azonban rendelkezésre állt a szóban forgó kamera, ami a törés vagy repedés helyét fél méteres pontossággal meg tudta határozni, így csak minimálisan kellett kárt tennünk a falban. Nagyon óvatosan dolgozott egyébként a mesterember, látszott rajta, hogy valóban több év, évtized rutin van a háta mögött. Ez viszont elég megnyugtató volt a számomra, hiszen így egészen biztosan a legjobb kezekben lehet a házunk. Én vissza is vonultam egy kicsit telefonozni, úgysem tudok segíteni semmit ezen a téren. A párom pedig szóval tartotta, úgyhogy duplán feleslegesnek éreztem magamat.

Gyorsak voltak? Mint a villám!

Talán csak egy vagy két menetet sikerült lejátszanom, már készen is volt a cső javítása. Ez a budapesti víszerelő valóban érti a dolgát és nagyon gyorsan, pontosan dolgozik. Egy ilyen pozitív élmény után okkal lehet feltételezni azt, hogy a csapat minden egyes tagja ilyen kiváló szakember. Elbeszélgettünk, szóba jött az is, hogy eléggé elkelne már egy teljes vízvezeték csere, hiszen a kamerázás alkalmával több olyan dolgot is látott, ami a későbbiekben gondot okozhat és jobb megelőzni a bajt. Nagyon előzékeny és ügyfélközpontú volt, ez számomra külön pont. Egyáltalán nem illett bele a “munkásember/szakmunkás” sztereotípiába, nagyon kulturált volt a megjelenése és a beszédstílusa is.

Azt biztosan tudom mondani, hogy ha nekem kell legközelebb víszerelő budapest városában, akkor ismételten őket fogom hívni. A kiszállás valóban megvalósult egy órán belül, a munkavégzés hihetetlen profizmussal történt, mely megerősíti a weboldalon található, rendkívül csalogató szöveget: “30 év szakértelem”. Kétség kívül rendelkeznek vele, hiszen olyan gyorsan orvosolt egy eléggé furfangos és nehezen hozzáférhető problémát, hogy csak kapkodtuk a fejünket. Az elérhetőségeiket még akkor felírtam és elmentettem, amikor még itt volt és minden hasznos tanáccsal ellátott minket a csöveinkkel kapcsolatban. Amikor elment, visszanéztünk az oldalra, hogy milyen szolgáltatásokkal lehetnek még a segítségünkre ezek a szuper szakemberek és ez a szuper csapat.

Víz- gáz, fűtésszerelés, ami csak kellhet!

A szolgáltatások milyenségét már az oldal linkjéből le lehet szűrni, ami nem más, mint a vizgazfutesszerelo24.hu. Ezen felül azonban nem szabad megelégedni ennyivel, mindenkinek el kell olvasnia, látnia kell a szolgáltatások széles palettáját. Vízvezeték szerelés, csőtörés orvoslás, csatorna kamerázás, csatornázás, kádfelújítás, szaniter csere, bojler vagy kazán javítás – csak, hogy a vízszerelés aloldalból csemegézzek. És nem csak ebben jeleskednek, hiszen nyugodtan fordulhatunk hozzájuk duguláselhárítással is. Tényleg minden háztáji, súlyosabb probléma esetén meg tudjuk őket keresni és az ügyelet minden szolgáltatásra vonatkozik.

Egészen biztos vagyok abban, hogy bármilyen jövőbeli probléma esetén – bár remélem, hogy semmilyennel nem fogok találkozni – őket fogom hívni. Nagyon pozitív benyomást tettek rám és a páromra is, illetve több ismerősünknek is áradoztunk már a pozitív tapasztalatainkról. Sajnos nem egyszer előfordult már néhány barátunkkal az, hogy a fél házat le kellett bontani, mire meglett a csőtörés helye. Ebben az esetben pedig egy icipici lyukat kellett csak bontani, hiszen annyira profi volt ez a szaki, hogy szinte tűre pontosan be tudta mérni a csőrepedés helyét. Az orvoslás is nagyon könnyen ment és a teljes vízvezeték rendszert is velük szeretnénk kicseréltetni, megújítani. A szolgáltatások között kazán telepítést is láttunk, lehet azt is igénybe fogjuk venni, ha már egy kicsit felújítjuk a lakásunkat.

Kellene egy szakértő víszerelő budapest városában? Csak őket válaszd!

Nem győzöm eléggé dicsérni ezt a szuper csapatot. Javaslom, hogy mindenképpen látogass el az oldalukra és értesülj, tájékozódj az összes szuper szolgáltatásukról, melyekhez leírást is írnak minden esetben. Nagyon meggyőző számomra az, amikor egy cég a laikusokra is gondol és mindent “konyhanyelven” elmagyaráznak nekünk. Így pontosan tisztában leszünk a szolgáltatásaikkal és tudni fogjuk, hogy milyen probléma esetén értesíthetjük őket.

Amennyiben pedig elnyerik a tetszésedet, ne habozz elmenteni őket a telefonodba vagy betenni őket könyvjelzőnek! Remélem, hogy nem lesz szükséged rájuk, viszont ha majd jól jönne egy kiváló vízszerelő Budapesten, akkor azonnal tudsz majd egy jó szakembert riasztani. Mi egészen biztosan őmellettük tettük le a voksunkat és bármilyen gond esetén ők lesznek az elsők, akiket hívunk. A telefont nagyon hamar felvették, nagyon gyorsan kiérkeztek hozzánk és még a munkát is hibátlanul, kifogástalanul végezték el. Kívánhatnánk ennél többet? Aligha.