A játék és a jó munkakörnyezet is összeköt

Újabban megint felfedeztük a barátommal, hogy milyen jó érzés együtt nyúzni egy-egy régebbi számítógépes játékot. Egyrészt ott a nosztalgia-faktor, másrészt hihetetlen érzés, hogy amikor ezekkel utoljára játszottunk, akkor még egyáltalán nem ismertük egymást, most pedig már együtt tudjuk gyűjteni a gamer-élményeket. Egyébként legtöbbször valami filmhez készült játékkal vagy közismert, nagyon ikonikus dologgal játszunk, de magamban gyakran áldozok a tetrisen alapuló játékoknak is. Azt vettem észre, hogy ő ezeket kevésbé szereti velem játszani, mert azon kevés játékok egyike, amikben én sokkal-sokkal jobb vagyok nála. Az autó- és motorversenyeken elég változó, melyikünk arat nagyobbat, az ügyességik közül pedig egyértelműen ő a nyerő, esetleg azoknál nem maradok le túlságosan hozzá képest, amikkel én is rengeteget játszottam annak idején, emlékszem rájuk és mondhatni, szinte a „kezemben vannak” a lépések, ugrások. Hihetetlen az izommemória és a többi, nem igaz?

Ha pedig a játék helyett a való életben keresnénk új kihívásokat, akkor erre nincs is jobb lehetőség friss egyetemistaként, mint a különböző diákmunka ajánlatok. Ha alkalmi diákmunka, akkor nálam egyértelműen a TopiWork Iskolaszövetkezet weboldala, a topiwork.hu a nyerő, ugyanis a legújabb ajánlatokkal gyakran frissül az oldal, így érdemes rendszeresen ellátogatni rá. Ez a mai digitális korban pedig nem is igazán bonyolult, sőt, így tényleg szinte túlzás nélkül mondható ki, hogy bárhonnan és bármikor tudunk jelentkezni a TopiWork által meghirdetett állásokra. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy kéznél legyen – digitális formában – egy naprakész önéletrajz, de ha ezt összerakjuk, onnantól igazán könnyű dolgunk van. A topiwork.hu-n ráadásul extrán könnyű kiigazodni, amellett, hogy korrektül néz ki az oldal, jól is funkcionál, szóval tényleg villámgyorsan és kényelmesen le lehet zongorázni egy jelentkezést.

De nem kizárólag alkalmi diákmunka keresése közepette jó, ha eszünkbe jut a TopiWork Iskolaszövetkezet. Ugyanis gyakornoki munkákra is érdemes lehet itt pályázni, és még olyan pozíciókra is bukkanhatunk, amelyeket az otthonunk nyugalmából is be tudunk tölteni. Így vagy úgy, de rugalmasan, a tanulmányainkhoz és egyéb elfoglaltságainkhoz tudjuk igazítani a munkákat, pláne, hogy az állásoknál olvashatunk a szükséges heti óraszámról és a munkakörülmények részleteiről is. Az

alkalmi diákmunka tehát csak az egyik opció a sokból, mert bizony mindenkinek más a prioritás egyetem alatt – van, aki inkább nyáron szereti megtolni a diákmunkát, és ezt alkalmi lehetőségek segítségével teszi meg, mások pedig inkább a karrierjüket szeretnék megalapozni egy hosszabb távú gyakornoki pozícióval. A lényeg, hogy a TopiWork minden eshetőségre és érdeklődésre kínál valamit, ami érdekes lehet, ráadásul az elérhető órabéreket is megtaláljuk az ajánlatok adatlapján, ahonnan a jelentkezésünket is el tudjuk indítani.

A TopiWork Iskolaszövetkezetet tehát első kézből tudom nektek ajánlani, kedves hallgatói jogviszonnyal rendelkező munkakeresők – én nekik köszönhetem, hogy lehetőséget kaptam attól a cégtől, akikkel hosszabb távon is nagyon szívesen maradnék. Egyszóval az alkalmi lehetőségek mellett tényleg jó opciók lehetnek a gyakornoki programok is – akárhogy is döntesz, a TopiWork segítségével csak szuper helyre kerülhetsz!